torsdag 11 september 2008

Dagen

Dagen började också i halluomins tecken minsann...gjorde en macka på pumpernickel med mosad avocado,halluomi och paprika-asgott!det blev också en tallrik fil med blåbär,hallon och mysli.mmm...såklart också ett äpple och en kaffeslatt!

Till lunch gjorde jag en asgod gryta med linser,palsternacka,blomkål,paprika,curry,grönsaksbuljong och kokt kamutvete- Till detta en rejäl härva med surkål och en kokt rödbeta med valnötter..vilken kombo va!?

Har ju även intagit middag. Inget mindre än en rårisnudelsallad med vitkål,morot och räkor och champinjoner marinerade i en salsa från santa maria(gul tomatsalsa) och sesamolja. Och lite avocado förstås....som en liten fin avslutning på en fin dag har jag smaskat päron pudrad med kung markattas kakao.tusingen vad gott!

Idag har jag även hunnit med att göra en surdegsstart,har blivit grymt sugen på att baka riktigt surdegsbröd!Dels efter allt tittande på olika bloggar,dels efter saltå kvarns fantastiska recept! Så vi får väl se vad det blir...
En handlingstur har det också blivit nu på kvällskvisten,hittade massa godsaker som jag velat testa,bl.a sias vaniljglass med nyponsorbet,santa marias organic multigrain tortillas och annat smått och gott( tur att mamma också tycker om att handla hehe...)

1 kommentar:

Anonym sa...

hej själv! ja, det var faktiskt himla gott (: