torsdag 1 oktober 2009

mysiga myslin

jäpp,det är namnet på min första mysliblandning som jag skickade efter idag!
gjorde en riktigt gottig blandning med både hallon,jordgubbe,kokos,dadlar och en drös med rostade nötter,lääängtar att få sätta gaddarna i den härligheten på morgonkvisten!

9 kommentarer:

M. sa...

hej tjejen!
är det från saltå kvarn som du skickar efter müslin? :)

ang. proteinpulver. när jag åt proteinpulver så åt jag vege fuel
( http://www.bodystore.com/3/sv/artiklar/sport_traning/protein-3/sojaprotein-4/vege-fuel-535-g?gclid=CJOjoLT1o50CFVITzAodUUhv2w ) men det blev så dyrt att jag gick över till detta; ( http://www.bodystore.com/3/sv/artiklar/sport_traning/protein-3/sojaprotein-4/sojaprotein-73-procent-pulver-1-kg )

jag förstod inte riktigt din fråga, men om du menar hur mkt snabbare det går att bygga upp kroppen då man äter proteinpulver mot om man inte gör det så är det ju inte någon skillnad så. det hela handlar om att man har ett kaloriöverskott, för det är det som krävs för att bygga muskler. ett billigare alternativ till proteinpulver är havregrynsgröt med mjölk eller keso till. det går även bra med 2-3 bananer och ett glas mjölk. det viktigaste är att man får i sig kolhydrater och lite protein efter träningen :)

oj, vad långt det blev :O om du undrar något mer eller om något är oklart så är det bara att höra av sig :)

ha en fortsatt bra kväll! kramar

M. sa...

hej!
okej, då förstår jag din fråga :)
alltså, du får ju lika bra resultat om du äter mat (mer protein men även fet och kolhydrater), kanske t.o.m. bättre. det handlar ju som sagt om att man äter så att det går att bygga muskler :)

men om du vill testa proteinpulver så tror jag att du kan märka resultat ganska fort, det gjorde iaf jag. som sagt, ha en bra kosthållning och lägg till proteinpulvret samt träna styrka så ska nog resultat synas inom kort :)

hoppas att du mår bra och att du får en fortsatt bra dag och vecka :) kram

Moa sa...

Åh mums vad god din müsli verkar!

sv: Tack, vad gullig du är :) Ja, det är inte så himla kul att dricka konstiga drycker, tur att jag inte är ensam då hehe!

Jag har bara Fortimel Multi Fibre chokladsmak, för min mage är trög och jag måste ha fibrerna för att den ska börja funka igen.. Och när det är extra fibrer tillsatt så smakar den ÄNNU mer havre :( Inte gott.. Men jag brukar blanda i lite kaffe, smakar bättre då :D

Kram!

Flingan sa...

Åh, de är så kul att skicka efter en müsli helt i sin egen smak! :)

Får testa dedär med messmöret någon gång!

dagenskreativa sa...

Gulligt namn:) Lät som en god blandning med!

Kram

M. sa...

hej!
allt bra med dig ikväll? :)
tänker att jag skulle önska dig en ra helg :)

har du köpt proteinpulver nu? om, vilken sort blev det?

ha en fortsatt bra kväll. nu blir det idol här.
kramar

Hannah sa...

SV; Ja, jag tänkte testa att blanda ner frukt och bär i näringsdrycken för att variera den lite... har nämligen bara hittat en (!!) sort som jag gillar. Men den är faktiskt riktigt god, inte alls speciellt söt heller :)

milla sa...

Hej! :o) Hälsokraft ligger i fältöversten på östermalm!

M. sa...

tjena tjejen!
allt bra med dig? hopaps det :)
här är det ganska bra, var lite sjuk i helgen men nu verkar det börja ge med sig :)

du får ha en bra vecka och jul ifall du inte bloggar innan dess :) kramar